16 juni 2010

100 frågor till de rödgröna

I höstens val står två tydliga alternativ mot varandra Alliansen mot de rödgröna. Alliansen har klart och tydligt redovisat vad vi går till val på tillsammans men det är betydligt sämre med svar från andra sidan. Vi kräver därför svar av de rödgröna i 100 frågor.

Efter fyra år tillsammans är Alliansen Sveriges enda alternativ för ordning och reda i ekonomin och ansvar för jobben. I en tid när klimat, jobb och företagande är de viktigaste frågorna står oppositionen svarslös på en rad grundläggande områden.
Man kan verkligen fråga sig om oppositionen tänker gå tillbaka till flumskolan? Den har vi redan prövat i alldeles för många år med katastrofalt resultat. Skolpolitiken är bara ett av flera områden där de rödgröna är oss svaret skyldiga. Alliansen har värnat välfärdens kärna genom krisen. Med vår politik sätts människan i centrum istället för i väntrum, de rödgrönas enda idé är att backa tillbaka så att vårdköerna tillåts växa och valfriheten försvinner. Gå in på länken och läs mer om våra frågor till de rödgröna...http://www.alliansen.se/2010/06/alliansen-kraver-svar-av-de-rodgrona-i-100-fragor/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar